Bostoni

Bostoni–lehti on Suomen Bostonit – Finnish Bostons ry:n jäsenjulkaisu, josta julkaistaan vuodessa neljä numeroa. 

Bostoni-lehti on monipuolinen ja huolella toimitettu tietopaketti, josta löytää mielenkiintoista luettavaa niin rotuun tutustuva pennunostaja kuin jo vuosia bostonitouhuissa mukana pyörinyt konkari. Jäsenten oma kokemukset, arkielämä bostonin kanssa ja eri harrastuslajit sekä näyttelyt ovat hyvin esillä. Tärkeä osa lehteä ovat ajankohtaiset artikkelit rodun terveydestä ja jalostuksesta.

Valioituneiden, titteleitä ja koetunnuksia saaneiden koirien kuvia julkaistaan yhdessä numerossa vuoden aikana.

Lehti on Internetin ohella yhdistyksen päätiedotuskanava, joten sitä kautta saa tietoa yhdistyksen tapahtumista sekä yhteistyökumppaneiden tarjouksista jäsenistöllemme. Bostoni-lehti seuraa aktiivisesti myös muuta koiramaailmaa ja esimerkiksi Kennelliiton päätöksentekoa.

Lehti toimitetaan kaikille varsinaisille jäsenille ja pentuejäsenille, mutta ei perhejäsenille.

 

Vakioilmoitukset

Bostoni-lehdessä julkaistaan yhdistyksen jäsenille ilmaisia  In Memoriam –ilmoituksia. 
– In memoriam -ilmoitukset julkaistaan ½ sivun kokoisina kuvan kera.

Toimitus pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Ohjeita materiaalin lähettämiseen

Tekstit

Materiaali lähetetään lehden aineiston jättöpäivämäärään mennessä sähköpostitse. Tekstit kirjoitetaan sähköpostissa suoraan viestikenttään tai Word-tiedostona (.doc), rtf- tai txt-tiedostona.  Myös käsin kirjoitettu materiaali on aina tervetullutta!

Kuvat

Lehteen tulevia kuvia vastaanotamme myös sähköisessä muodossa. Lähetettäessä kuvia sähköisesti on varmistettava niiden riittävä tekninen laatu ja koko. Sähköisessä muodossa olevien kuvien tulee olla mieluiten 300 dpi:n resoluutiolla JPG- tai TIFF-formaatissa. JPG-kuvat kannattaa toimittaa täysilaatuisina (pakkaamattomina) parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Jos on epäselvää tai sinulla on aineisto jossain muussa muodossa, ota yhteyttä toimitukseen.
Lähettäessäsi kuvia tavallisessa postissa, merkitse aina kuvan taakse ketä kuva esittää sekä lähettäjän ja kuvanottajan nimet.
Varmistattehan, että kuvan julkaisuun on kuvanottajan lupa. Sähköpostitse tulleet materiaalit pyritään kuittaamaan vastaanotetuiksi. Jos vastausta ei näy pariin päivään, voi olla ettei viesti ole tullut perille. Lähetä silloin viesti uudelleen.
Jos lähetät toimitukselle postissa materiaalia, niin muistathan ilmoittaa myös palautusosoitteen ja liittää mukaan palautuskuoren postimerkillä varustettuna.

Mainokset

Valmiit mainokset toimitetaan mielellään PDF:nä. Apua ilmoitusten laadintaan saat toimitukselta. Lähetä teksti (joko paperilla tai sähköisesti) ilmoitukseen tarvittavat tiedot.

 

Bostoni-lehden ilmoitushinnat 2024
JÄSEN:
4-värinen: 1 sivu 45 euroa, 1/2 sivua 30 euroa, 1/4 sivua 20 euroa.

Maksullisia ilmoituksia:
Kennelmainokset ja jäsenten joulu- ym. tervehdykset (viitenumero 20006). Kopio maksukuitista on liitettävä aina ilmoitusmateriaalin mukaan.

KAUPALLISET ILMOITUKSET:
4-värinen: Koko sivu 180 euroa, 1/2 sivua 100 euroa, 1/4 sivua 60 euroa
Sisäkansi 260 euroa. Takakansi 260 euroa (poislukien osoitekentän alue).

Ilmoitusmyynti
Puheenjohtaja & Bostoni-lehden päätoimittaja

Tarja Hyvärinen
pj (at) suomenbostonit.fi

Mainostilaa vuodelle 2024 on varattavissa.

Lehtitoimikunta
Päätoimittaja
Tarja Hyvärinen 
pj (at) suomenbostonit.fi

lehti.tmk(at) suomenbostonit.fi