Nuoruusiän harmaakaihin geenitestin validaatiotutkimus bostoninterrierillä

Tiedoksi.

Nuoruusiän harmaakaihin geenitestin validaatiotutkimus

Genoscoper Oy on aloittamassa validaatiotutkimusta nuoruusiän harmaakaihin geenitestille bostoninterriereillä. Tarvitsemme tutkimukseen muutamia bostoninterrierejä, jotka on aiemmin tutkittu JC-DNA- testillä joko kantajaksi tai sairaaksi.
Tutkimus on omistajalle täysin ilmainen ja tutkittavasta koirasta tarvitaan ainoastaan poskisolunäyte. Tutkimukseen osallistuvien koirien omistajat saavat kiitokseksi ilmaisen MyDogDNA –analyysin tutkimukseen osallistuvasta koirasta.

Aiemmin JC-DNA-testillä kantajaksi tai sairaaksi todettujen koirien omistajia pyydetään ottamaan yhteyttä osoitteeseen claudia.ottka@genoscoper.com.
Jos kiinnostuneita on paljon, otamme tarvittavan määrän koiria mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarvittava määrä koiria tutkimusta varten on saatu (30.1.17)