13.5.2017 Rally-Toko kilpailu Klaukkala

Yhdistys järjesti 13.5.2017 Rally-Toko kilpailun Klaukkalassa.

Kilpailuun osallistui 54/60 koiraa, osa joutui jäämään pois ohjaajan loukkaannuttua tai koiran alkaneiden juoksujen vuoksi. Kisassa jaettiin useita koulutustunnuksia ja nähtii hienoja suorituksia jopa 100 pisteen tulos alokasluokassa!, Onnea sijoittuneille hienoista tuloksista ja kiitokset tuomarillemme Taru Leskiselle, Koetoimitisja Heidi Kaijaselle ja vapaaehtoisille toimitsijoille! Teidän ansiosta kisa hoitui erinomaisesti ja aika kului kun siivillä. Kiitokset myös kisaan osallistujille!

Tarja
Puheenjohtaja

Mestariluokan parhaat, vasemmalta: Tuomarin Paras PEPPI ja Kati Tillander, 2. HILE ja Tinja Tuominen, 1. IDA ja Tiia Hämäläinen, 3. HILLI ja Mervi Polameri.

Voittajaluokan parhaat vasemmalta: Tuomarin paras SISU ja Nina Virtanen, 2. FREIJA ja Silja Söderblom, 1. FIU ja Hanna Vitikainen, 3. ISLA ja Nora Jokela.

Avoimenluokan parhaat vasemmalta: Tuomarin paras ABBE ja Minna Mustamäki, 2. NEVE ja Tiia Hämäläinen, 1. GAVA ja Tiia Hämäläinen, 3. MILLI ja Stiina Riihilahti.

Alokasluokan parhaat vasemmalta: Tuomarin paras TIANA ja Juulia Rantanen, 2. HELMI ja Jaana Ahlqvist, 1. EMMI ja Aho Henna, 3. MEDYA ja Petra Suurkari.