Arkitottelevaisuuskurssi Turussa toukokuussa

 

Aiheuttavatko ohitustilanteet hankaluuksia? Olisiko bostoniasi kiva pitää toisinaan vapaana, mutta luoksetulo ei ole varmaa? Puutuvatko kädet, kun hihnan päässä vetää musta-valkoinen pyörremyrsky?

Suomen bostonit ry. toivottaa kaikki bostoninterrierit omistajineen tervetulleiksi arkitottelevaisuuskurssille Kupittaan kaivokentälle Turkuun. Kurssi järjestetään kolmena peräkkäisenä toukokuun keskiviikkona (16.5., 23.5. ja 30.5.) klo 18.

Kurssi on käytännönläheinen eikä vaadi koiralta mitään ennakko-osaamista. Mukaan voivat tulla kaikki bostoninterrierit omistajineen riippumatta siitä, ovatko he yhdistyksen jäseniä vai eivät. Kurssi on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Mukaan kurssikerralle tarvitset vesikupin ja vettä, houkuttelevia namipaloja ja kaulapannan sekä hihnan (ei flexi).

Tervetuloa!

Lisätietoa kurssista antaa Marika Helin, sähköposti maelhel(at)utu.fi