Rauhallista joulua!

Tapahtumarikas vuosi alkaa olla takanapäin ja nyt on hyvä rauhoittua jouluun ja vuoden vaihtumiseen. Samalla on hyvä tarkastella kulunutta vuotta ja suunnata katse kohti tulevaa.

Yhdistys järjesti kuluneen vuoden aikana kaksi virallista kävelytestitilaisuutta, yhden keväällä ja toisen syksyllä. Lisäksi syksyllä yhdistys isännöi ensimmäistä joukkotarkastustilaisuutta eläinlääkäri Lotta Axelsonin ohjauksessa. Paikalle näihin tilaisuuksiin saatiin useita bostoninterriereitä ja kehotammekin koirien omistajia osallistumaan vastaaviin testitilaisuuksiin myös tulevana vuonna.

Elokuussa järjestettiin Match Show Turussa. Mätsäri oli menestys ja sen avulla onnistuttiin keräämään varoja terveystutkimusten jatkamiseksi myös vuonna 2019. Turussa järjestettiin kesällä myös bostoninterriereille tarkoitettu perustottelevaisuuskurssi, joka oli avoin tapahtuma kaikille rodun parissa harrastaville.

Hotelli Gustavelund tarjosi upeat puitteet tänäkin vuonna rodun pääerikoisnäyttelylle elokuussa. Bostonit arvosteli pitkäaikainen bostonikasvattaja ja ulkomuototuomari Mary Tory Iso-Britanniasta. Ensi vuonna erkkari järjestetään samassa paikassa 24. elokuuta. Tervetuloa mukaan!

Vuosi 2018 piti sisällään myös kaksi virallista Rally-tokokilpailua, joista jälkimmäisessä ratkottiin myös bostoninterriereiden rotumestaruudet. Saimme huomata, että bostonista on moneksi seuratessamme huippuhienoja suorituksia! Syksyllä onnistuttiin vielä selvittämään vuoden agilitymestarikin! Onnea vielä kaikille erilaisissa kilpailuissa, kokeissa ja näyttelyissä menestyneille!

Lisäksi vuoden aikana on jatkettu bostoninterriereiden virallisten luustokuvausten taloudellista tukemista ja osallistuttu Kennelliiton terveyttä koskeviin neuvottelutilaisuuksiin. Kevät työllisti hallitusta uuden GDPR-asetuksen muodossa ja uusi asetus tarkoittikin kaiken kerätyn materiaalin läpikäyntiä, päivittämistä ja uudenlaista arkistointia.

Paljon on siis puuhattu ja vuodelle 2019 on suunnitteilla näiden lisäksi BAER-kuulotutkimusten taloudellinen tukeminen. Tuki koskee yhdistyksen jäsenten koiria. Myös luustokuvaustukea jatketaan vuonna 2019. Uutena tapahtumana suunnitellaan bostoneiden puuhapäivää alkukesään. Seuraa siis lehteä ja nettisivuja ahkerasti ja pysyt perillä siitä, mitä tapahtuu vuonna 2019!

Lopuksi haluamme kiittää kaikkia toiminnassamme mukana olleita, tapahtumiin osallistuneita, järjestelyissä auttaneita, artikkeleita kirjoittaneita ja koiransa terveystarkastaneita jäseniämme vuodesta 2018! Toivomme tapaavamme teistä mahdollisimman monia eri tapahtumissa myös ensi vuonna!

Rauhallista joulua ja menestystä vuoteen 2019!

Hallitus

Suomen Bostonit ry.