21.9.2019 Rally-Toko kilpailu yleinen

Lauantaina 21.9.2019 Yhdistys järjestää Rally-Toko kilpailun Vantaan Ojangossa, kilpailu on yleinen.

Paikka: Vantaa, Ojangon koiraurheilukeskus Oy, Racinel Areena Pitkäsuonkuja 6, Vantaa

Koiramäärärajoitus: 60 koiraa

Ilmoittautuminen alkaa 23.8.2019 klo 00:00 ja päättyy 7.9.19. klo 00:00
Varaa ensin paikkasi sähköpostilla: kaartinen.kaisa@gmail.com, lähetä sähköpostissa koirasi nimi, luokka, säkäkorkeus ja onko mahdollisuutta koulutustunnukseen. Paikkavahvistus ja maksutiedot lähetetään sähköpostilla, ilmoittautumismaksun maksuaika on 2 päivää. HUOM! Vain maksettu ilmoittautuminen on vahvistettu paikka. Kun olet lähettänyt kuitin maksusta, saat paluupostissa linkin virkkuun ja salasanan. Kun olet lähettänyt kuitin maksusta, saat paluupostissa linkin virkkuun ja salasanan.
Osallistumismaksu 32,- €

Ylituomari: Taru Leskinen
Koetoimitsija: Sanna Tahvanainen