Vuoden 2011 luustokuvauksiin osallistuneiden bostonien omistajat!

Hei!

Lähestymme teitä, Suomen Bostonit ry:n ja Kennelliiton puolesta.
Olet osallistunut vuonna 2010-2011 bostoninterrierisi kanssa selkäkuvaukseen tutkimusprojektia varten, silloin luvattiin että tulokset viedään Kennelliiton tietokantaan omistajan niin halutessa, jos ja kun selkäkuvauksista tulee Kennelliitossa virallinen tutkimus.
Nyt keräämme Kennelliiton pyynnöstä kuvaukseen 2011 osallistuneilta bostoninterrierien omistajilta suostumukset koirien tulosten julkaisuun.
Voit antaa suostumuksesi käyttämällä alla olevaa ladattavaa pohjaa, täyttämällä pyydetyt tiedot ja palauttamalla sen yhteyshenkilölle Kaisa Kaartiselle joko postitse (Kaisa Kaartinen, Kalkkivuorentie 15 b, 00760 Helsinki) tai skannattuna sähköpostiin (kaartinen.kaisa (at) gmail.com) 31.12.2019 mennessä.

Ystävällisin terveisin
Suomen Bostonit ry

Suostumus selkäkuvauksen 2011 tuloksen julkaisemiseen