YHDISTYS JÄRJESTÄÄ JOUKKOTERVEYSTARKASTUKSEN 28.10.2020 VANTAALLA

Joukkotarkastuksessa voi tarkastuttaa koiransa silmät, polvet ja tehdä sydänkuuntelun.

Joukkotarkastus pidetään keskiviikkona, 28.10.2020 klo 17.00 alkaen osoitteessa Skyline Airport Hotel, Elannontie 9, 01510 Vantaa. 

Eläinlääkärinä on Lotta Axelson, joka on pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, SKL ja ECVO hyväksytty silmätarkastuseläinlääkäri.

Ensisijainen ilmoittautuminen jäsenille alkaa 20.10.20 klo 18:00 ja ensisijaisen ilmoittautumisen päättyessä 23.10.20 klo 18:00, mukaan otetaan vielä tarkastukseen mahtuvat koirat

Ilmoittautuminen vain sähköpostilla ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli joudut perumaan aikasi, ota yhteyttä joukkotarkin järjestäjään mahdollisimman aikaisin. Aikaa ei saa antaa itse eteenpäin.

Lue huolellisesti saamasi ohjeistus, jos saat paikan/paikat tarkastukseen. Mikäli paikalle saapuu toinen henkilö kasvattisi/koirasi kanssa, kerrothan ohjeistuksen myös hänelle.

HUOM! terveystarkastukset voi maksaa ainoastaan käteisellä.

Hinnat: silmätarkastus 55 € – polvitutkimus 30 € – sydänkuuntelu 25 €

Tarkastettavien koirien lukumäärä max 80 kpl.

Ilmoittautuminen avautuu sähköpostilla yhdistyksen jäsenille tiistaina 20.10.2020 klo: 18:00. Kaikille avoin ilmoittautuminen alkaa perjantaina 23.10.2020 klo: 19:00.

HUOM! ennen ilmoitettua ajankohtaa tulleita ilmoittautumisia ei huomioida!

Ilmoittautumiset sähköpostilla: pj@suomenbostonit.fi Kirjoita sähköpostin aihe kenttään: Joukkotarkastus 28.10.2020

Ilmoita ilmoittautumisessa: koiran rotu ja virallinen nimi, omistajan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoite, johon lähetämme silmätarkastuskaavakkeet etukäteen täytettäväksi.

Ilmoita mitkä tarkastukset koiralle tehdään (silmät, polvet, sydän). Koiran tiedot eivät ole linkki jalostustietojärjestelmään. Polvi- ja sydänkuuntelusta omistaja tekee itse ennen tarkastusta sähköisen lähetteen Kennelliiton OmaKoira palvelun kautta.

Sähköposteihin vastataan saapumisjärjestyksessä. Paluupostilla tulee vahvistus paikan saamisesta sekä mahdolliset muut tarkemmat ohjeet kuten Covid19-tilanteen huomioiminen tarkastuksissa ja toimintaohjeet saavuttaessa paikalle.

Tervetuloa nauttimaan Ravintola Cloudberryn lähipaahtimon kahvia ja itse tehtyä omenapiirakkaa erikoishintaan 5,00€.

Ravintolassa tarjoillaan myös maukkaita ruoka-annoksia, juotavaa sekä pientä purtavaa!