2. Kävelytesti Turun Liedossa sunnuntaina 2.4.2023

2.4.2023 su Suomen Bostonit ry järjestää kävelytestin All4dogs koulutushallissa Liedossa.(Kolmikesäläntie 2, 21430 Lieto. )

Kävelytestin valvova eläinlääkäri on Mimma Aromaa. Kävelytestiin otetaan max 12 koiraa. Kävelytesti on tarkoitettu ensisijaisesti bostoneille. Ylijäämäpaikat voidaan täyttää muilla roduilla. Kävelytestin hinta on yhdistyksen jäsenille 70,- ja muille 90,-
Maksulla katetaan koulutushallin vuokra sekä ell.palkkio.

Ilmoittautuminen yhdistyksen jäsenten bostoneille avoinna ja muut 20.2.2023 alkaen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut:leppis-linda@hotmail.com

Kävelytesti on tärkeä työkalu arvioidessa brakykefalian aiheuttamaa mahdollista haittaa eläimen terveydelle ja uskomme sen antavan arvokasta tietoa lyhytkuonoisten koirien terveydestä.
Osallistumisoikeus:

Kävelytestiin voivat osallistua 18 kuukauden ikäiset koirat,jotka täyttävät Kennelliiton tunnistusmerkintä ja rokotusmääräykset. Huomioithan kuitenkin kävelytestin olevan voimassa vain 12kk alle 2 vuotiaana testatulla koiralla.
Kävelytestiin ei saa osallistua:
-koira jolla on hengitysvaikeuksia
-koira,jonka hengitysteitä on korjattu kirurgisesti
-sairas koira
-narttu alle 30vrk ennen synnytystä tai alle 75vrk synnytyksen jälkeen.
Kävelytestissä noudatetaan Kennelliiton antidopingsääntöä sekä yleistä jääviyssääntöä. Huomioithan, että testiin osallistuvalla koiralla tulee olla rokotukset voimassa ja rokotuskortti mukana. Kävelytestiin osallistuja hakee itse Kennelliiton sähköisen lähetteen kävelytestiä varten.

Huom! Tarjolla myös virallinen sydänkuuntelu kävelytestin yhteydessä 25,-€